- Thank you received: 0
MIT campus
- És ha itt egy emberekhez jól ért? macska sámán szokott véleményére hagyatkoznék, akkor bizony [i:u0a4233v]kihasználnám[/i:u0a4233v], hogy van id?d dönteni. Mert végignézném azokat a hölgyeket és urakat, akiket Otto az ? Azumija helyére választhatna a mi választásunkra. Az Inside View helyére nehezen jön rosszabb, de jobb jöhet. Azumi helyett, ahol Otto rosszabbat keres direkt, ugyan jöhet jobb, de nem tudom kit szánnál neki. De rosszabbat is könnyen talál, ha nem lépsz [i:u0a4233v]el?bb.[/i:u0a4233v]
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Én nem szántam neki senkit. Távol álljon t?lem, hogy úgy tegyek, mint a Renraku. Ha lehetséges volna, akkor már régen tüntetést szerveztem volna ellenük miattatok, de én a magam helyén és pozíciójában ezt már nem tehetem meg. Félreértenék. Nem tudom, hogy miért véded azt a lányt, de biztosan okod van rá. Ezért kérdeztem, hogy kell-e még neked. Mert nyilván eddig kellett, csak most nem tudtad úgy fölhasználni, ahogy szeretted volna. Másra nem tudok gondolni, de ha ezt szeretnéd én bezárhatom akár a házba is."
Csapat riadó!
Innen minden marad a tervek szerint. (Ahogy korábban leírtam) Majd ezek mellett nézegetem a jelentéseket, várom a hívásokat pl. Severint?l is, kollégáktól is, és ha sikerül akkor este elviszem Azumi-t is vacsorázni, méghozzá lehet?ség szerint nem ártana barátokkal is találkozni (Miracle Gina féle csapattal) és tervezem a másnap hajnali interjút is. Ha megjön a törvényszéki cica el?bb, akkor persze elé is ki kell szaladni a reptérre. Nem tudom ebb?l melyik jön össze. (mivel folytassam)
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
Nem sokkal kás?bb Azumi állít be megint, most viszont úgy, mint Napoleon vert serege. Nem macskára hanem félig döglött macskára emlékeztet. Szú nélkül, nyugatiasan mint egy vazallus hajol meg el?tted gyakorlatilag a földig és föl sem nézve nyújt át egy összetekert papírost.
Tessék az egyenl? föltétel. Azt csinálja és azt mondja amit mondasz neki. Ha nem kell már akkor meg szólj és elvitetheted az egész bagázzsal egyetemben. Mr. Toomb-szal sincs sok dolgom többé, szívesség ide vagy oda. Se az Ellenséggel se a Sötét Királlyal nincs dolgom.
H. J. S. Keisinger
Olvasod a régies levélb?l, amire még a családi pecsétet is ráütötte a professzor. [Gyakorlatilag úgy néz ki, mint egy régi bulla.]
Csapat riadó!
- Nem tudom mit mondott neked a professzor.
Röviden megmutatom neki a javaslatot, hogy ezen az ügyön egyetem üljön addig hátha elcsendesedik a dolog, és akkor nem kell eljárás.
- Beszéltem Severinnel arról is, hogy kérdezze meg Otto-t. Mert [i:u5v9oczx]nem tudom[/i:u5v9oczx] milyen hatással vagy rá. De szerintem nem rossz az, ha mellette vagy. A professzor szerintem azt javasolná, használjunk és "dobjunk el". Én viszont ezt nem tudom megtenni. [i:u5v9oczx]Sajnálom[/i:u5v9oczx], hogy ide jutott a helyzet. De [i:u5v9oczx]hálás lennék[/i:u5v9oczx], ha elmesélnéd egyszer, mit csináltál te az Inside View szerkeszt?ségében, mi az amiért rád kell kicsit haragudnom, mi az amiért nem. És ne félj, bár a Professzor apa és fél, mibe kevered a fiát, hamar megenyhül.
- Látom nagyon megbántott téged, hogy sok dologban kölyöknek tekintettelek, de hidd el, egyetlen okom volt rá. Amikor az Inside View közelébe mentél, Derezz közelébe mentél, Otto közelébe mentél, nem ismerted a félelmet, nem érezted a veszélyt. És [i:u5v9oczx]továbbra is szeretnélek megóvni [/i:u5v9oczx]a veszélyt?l, ha ezt elfogadod. Nem kell sem hozzám, sem Lexihez köt?dnöd. De ha úgy gondolod, azért hoztál eleve ajándékot, mert köt?dni szeretnél azt is megteheted.
- Tudom, most [i:u5v9oczx]pancsolnom kellene[/i:u5v9oczx], és láncon rángatni. De amikor egyenl?séget mondtam, és nem mást akkor [i:u5v9oczx]azt komolyan is gondoltam[/i:u5v9oczx]. Így most is inkább kérek. Ha [i:u5v9oczx]valaki[/i:u5v9oczx] a Keisinger házat nézi, ne vegye észre azt, hogy ma valami változott, ne legyen ennek a kelleténél több visszhangja. És tudom, hogy ha talpra állsz, büszke leszel újra, és ezért nagyon nehéz teljesíteni amit kérek. De ha megérted, hogy miért óvlak és hogy jót akarok neked, és te úgy gondolod ez jó alap, akkor ne álljon semmilyen büszkeség az utadba, ha megkeresnél.
[roll0] - Hátha sikerül valami olyan módot találni ami segít megértetni vele, hogy nem fújni kell erre, tárgyalás
[roll1] - Pszichológia. Igyekszem valamennyire talpra állítani.
Ha kell nagyon komolyan dolgozom ezen, több jeleneten át, karmát is költök, ha kell. A lehet? legjobban szeretnék neki segíteni, f?leg úgy, hogy ? is megértse mit értett eddig félre, és hogyan lehet ebb?l talpraállnia.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Ottoval semmi bajom, de a családja és egyéb legális dolgok miatt amúgy is el kell onnan mennem nemsokára. Mennem nem kell, ugyan, az igaz, mert vinni fognak."
-"Ne aggódj, jól ki van ez találva, nem neked kell megtenni. Most már nyugodtan aludhatsz. A becstelenséget az fogja elkövetni, aki a vért?l irtózik, mert már így is túl sok tapad a kezéhez ahhoz hogy ez kényelmesen elviselhet? legyen, míg a gyilkosságot az, aki a becstelenségt?l irtózik. Az Inkvizíció sem ítélt soha halálra, mindig a világi hatóság ítélt."
-"Jó, akkor kezdjük az elejér?l. Derezzel nem volt nehéz összeállnom, hisz ismertem elég régr?l. ?k elszegényedtek leépítés vagy valami pénzügyi man?ver miatt, nem tudom, nem nyomoztam és nem kérdeztem. Mi se álltunk túl jól, nem tudtam neki segíteni, de mi azért megéltünk. Aztán elt?nt egy jó id?re, most meg újra találkoztunk. Derezz afféle zsoldos. Rónin. Akárcsak a ti CTC cégetek, csak ? bárkinek elvégzett munkát, a sereg ugyanis nem szerz?dtette. Akkor állt a TerraFirst!-höz, de aztán került más megbízó aki többet fizetett, így Derezz az eddigi megbízók ellen lépett föl, aminek kimondottan örülök. A reaktor nem robbant, az a sejt meg ment valahová az oroszokhoz. Ennyit róla. Nem veszélyesebb mint Jeff, de az orosz kapcsolatokat nem lehet kimutatni, f?leg akkor ha ?k is eldobható er?forrásnak szánták.
Az Insidew Viewhoz cégen keresztül kerültem. Informátort kerestek de gyakorlatilag éhbérért, úgyhogy megkérdeztem Mr. Morrisont, hogy nem dolgozhatnék-e nekik. Akkor még Merton Morrison volt a f?szerkeszt?. ? volt a f?szimat, amikor szagot fogott, u7tána eresztett valakit közülünk. A cikkeket mások írták azokból amiket összeszedtünk. Aztán jött Mr. Toombs, aki azt mondta, ez a lágy irány nem visz minket sehová. Azt mondta a tömegeknek kifordult belek kellenek és vér vödörszám. ? fölvett egy csomó embert erre, mármint hogy fogjanak szagot, kutassák föl Boston és Salem környékét, legyenek naprakészek amit mi fotóztunk vagy ezek után nyomoztunk a régi csapat meg, illetve már aki megmaradt, megírták a cikkeket. Nekem csak egyet köszönhetsz, de azt is a saját paranoiádnak. Ez a rend?ri er?szakról szóló cikk. A többit viszont nem én állítottam össze a begy?jtött morzsákból."
-"A professzor nem apa hanem egy szörnyeteg. Majd megtapasztalod. Azt ugyanis nem kérdezte meg, hogy ha nem vagyok Otto mellett, akkor most miért vitték volna be jogosan.Azt ugyan nem kérdezte meg, hogy hány Keisinger ügyet hagytam eltemetve, pedig én sejtem, hogy mi történt Svájcban és most miért van a markában dr. Herbert, akinek a neve nem valódi, de azt nem várom el t?led, hogy Lovecraftot olvbass és jelentsen neked valamit Herbert West neve."
-"Látom, hogyí mennyire akarsz megóvni. Most pedig már tudom, hogy téged sáska támogat. Legalább Macskán kívül más is bele akar szólni abba a hatalmi játszmába amit a Sötét király és az Ellenség játszik. Amit nem fogadtam el azt ezért nem fogadtam el, mert ?rült vagy. Elrángatsz a kedvesem mell?l, de nekem mennem kell, mert parancs. El?ször ügyesnek hívsz, majd leteremtesz azért, amire te kértél meg. Ha azt kéritek, hogy a kalózokat teregessem ki a küszöbre és ne a patkányokat, amit egyébként nem én, hanem az a barátságos szellem küldött, akit megkértem, hogy vigye el nektek az újságot. Az el?fizetés valahol egyébként jó szándékom jele is lett volna. Harwood [OOC: a migrénes ál-Severin] mondta, hogy téged érdekel, de most már mindegy. El?ször a családodba fogadsz, majd megfenyegetsz. Aztán le akarsz fizetni és megint megfenyegetsz. Ilyen ?rülttel, aki ráadásul két másik közveszélyessel barátkozik, nem akarok egy családba tartozni. F?leg, hogy úgy beszéltél velem, mint egy nagyon bunkó barbár.
Ottoban pedig a személyisége fogott meg, nem a családja. Amikor odaköltöztem rendesen kifizettem a lakbért is, ami nem volt olcsó, az egyetemi tandíj, jegyzetek és egyéb költségek miatt ha Otto nem adott volna enni, én éhen is maradtam volna, de ragaszkodtam a lakbérhez. Nem akartam, hogy a professzor azért dobjon ki, mert hogy csak a pénz érdekel. Most eltalálta, hogy csak az ?szi bagzás miatt. Még jobb."
-"Ha tudom, hogy a sáska követe vagy, akkor el is fogadtam volna, hogy egy kicsit tovább maradjak még hasznos, miel?tt eldobtok. Most pedig már el kell fogadjak bármit amit mondasz, ha nem akarok megfulladni, visszavágni pedig nincs er?m. Büszkeséget pedig rabszolgától ne várj."
Csapat riadó!
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Kalandmestereknek
-
Kalandgyár - Light
- Miért Light?
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.
How to resolve AdBlock issue?